2014. július 28., hétfő

Megérkezett a Fated to Love You két legújabb része...

...vagyis a 7. és a 8. rész! Olyan izgalmakkal teli ez az utolsó két rész, hogy ismét jobbnak láttam egyben felrakni a két részt, hiszen, aki befejezi a hetediket, az hihetetlen késztetést fog érezni majd, hogy rögtön folytassa a nyolcadikkal. :D

Pap bácsink ismét játszotta egy kicsit a superman-t, és láthatjuk egy teljesen más arcát is, ahol pedig a legyőzhetetlent adja. Remélem, nem fog olyan szintre jutni a sorozat, ahol Daniel és Gun durván egymás ellen fordulnak, és kénytelenek Mi Youngért harcolni. Sokkal inkább látnék egy kis bromance-t a rivalizálás helyett. Egyébként arra még mindig kíváncsi vagyok, honnan ismeri egymást a két fiú, mert ugye valahol már találkoztak. :-?

Amire gondolom mindenki nagyon kíváncsi az az, hogyan fogják megoldani a problémát Se Rával, mert egyszer ugye neki is el kell mondani. Nem szeretnék elárulni semmit, de nem(!) lesz vidám jelenet.



A nyolcadik rész tele van szebbnél szebb jelenetekkel, a vége mondható mégis a tetőpontnak, ahol Gun ismét jókor volt jó helyen, ezzel megmentve egy félénk bárányka Mi Youngot a gonosz szörny Min ügyvéd karmai közül. 

Elég is a szóból, ismét rengeteg dolog vár megtekintésre, miután pedig ezeket megnéztétek, várjuk türelmesen a szerdát a legújabb részekért! :)

~ hetedik rész: Dropbox / Mediafire / Videó
~ nyolcacik rész: Dropbox / Mediafire / Videó

Jó szórakozást a filmezéshez! :)

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a 7-8.részt :D :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönet az újabb két részért! :) Nagyon megszerettem ezt a sorozatot és a két főszereplőt! <3

    VálaszTörlés
  3. Erre a két részre csak azt tudom mondani, hogy Gun annyira szeretetreméltó - legszívesebben megsimizné az ember a fejét és jól megölelgetné! :D
    Nem ismerem az eredeti változatot, de ezek után nem hiszem, hogy megnézem, mivel állandóan hasonlítgatnám a részeket, szereplőket és bármennyire lenne jó a másik nem lennék vele igazságos.
    Köszönöm a munkát! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Blackfield! Igen, én is így vagyok ezzel, pedig mindenképp meg szeretném nézni a tajvani verziót is, de nehéz lesz nem hasonlítgatni ezzel. :D
      Egyébként nagyon szívesen! :)

      Törlés
  4. Lexy, köszönöm a 7-8. részek feliratát. :)

    VálaszTörlés
  5. Lexy Kedves!

    Nagyon megörültem a Fated... 7-8. feliratának, nagyon szépen köszönöm a munkádat. Üdv.: Ildikó

    VálaszTörlés