2014. július 21., hétfő

Megérkezett a Fated to Love You 5. és 6. része :D

Igen! Egyszerre kettő! A hétvégén próbáltam kicsit belehúzni, és szerencsére össze is jött. Olyan hőség van kint, hogy semmi kedvem nem volt kimozdulni a házból, szóval ráértem. Ezt a szabadidőt fel is használtam arra, hogy még hétfőig befejezzem a feliratokat. Így legalább én is nyugodtabb szívvel kezdem meg az új hetet. :)

A sorozatról pedig annyit, hogy: húúúúúúúú. Micsoda vélemény, igaz? Azt hiszem, teljesen beleszerettem, pedig az egész úgy indult, hogy ez engem nem is érdekel. Most meg szinte percenként a fejemhez kapok, és csak ámulok és bámulok. Szörnyen imádom! Minden percét! A szereplők minden mozdulatát!


Egyébként ajánlottak a Fated to Love You D-addicts-os topikjában két nagyon jó kis filmet Jang Hyuk főszerepléseivel. Az egyiket Civiseva ajánlotta, ennek a címe a Dance of the Dragon. A másik filmről pedig Biri66 jóvoltából értesültem, ez pedig a Please Teach Me English. Gondoltam megosztom veletek is, hátha kedvet kaptok ahhoz, hogy kicsit más oldaláról is megismerjétek Jang Hyukot, és ne csak az ambiciózus Lee Gunként ismerjétek. Nagyon szépen köszönöm nekik, hogy megosztották velünk ezt a két nagyszerű filmet! [Én mind a kettőt letöltöttem, de még nem jutottam odáig, hogy meg is nézzem, viszont mindenképp sort kerítek rájuk! :)]

Dance of the Dragon: A Doramaforever oldalán fent van a felirat és a film is, illetve a film megtalálható Asiatorrentsen is hozzácsatolt magyar felirattal.
Please Teach Me English: A film fent van Asiatorrentsen, itt pedig a felirat található.

Nagyon szépen köszönöm még egyszer, Civiseva és Biri66! :)

Na, és akkor most jöjjenek a feliratok! :D
~ ötödik rész: Dropbox / Mediafire / Videó
~ hatodik rész: Dropbox / Mediafire / Videó

Nagyon jó szórakozást kívánok! :)

18 megjegyzés:

  1. Kedves Lexy! Nem bírtam tovább, muszáj voltam megnézni az első négy részt. :)) Most pedig itt az 5-6. rész felirata is. Köszönöm. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hetti! Nagyon jól tetted, hogy megnézted, bár most már kicsit nehezebb lesz kivárni, míg megjelenik az új rész. Ugyanez a helyzet mindannyiunkkal, de valahogy kibírjuk. :D
      Egyébként remélem élvezted, a feliratokat pedig nagyon szívesen! :)

      Törlés
  2. Kedves Lexy!

    Nagyon szépen köszönöm az 5-6. részt :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó szórakozást kívánok, Nita! Remélem, ez is legalább annyi boldog percet fog okozni, mint az előző részek. :)

      Törlés
  3. Mióta megnéztem az első 4 részt, már alig vártam a következő feliratokat! :) Köszönöm szépen, nagyon gyors vagy! csak így tovább! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a bíztatást, Hayako! Örülök, hogy te is élvezed. ^^

      Törlés
  4. Nagyon szépen köszönöm az 5-6,rész feliratát!
    Csip

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lexy!
    Nekem már a 3. és 4. rész is ezt váltotta ki belőlem: tyűha már vártam a kövi részeket, nagyon gyors vagy. Valóban szeretni valóak a szereplők :D Szóval nagyon szépen köszönöm az újabb részeket :))
    Kaname

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, Kaname! Igazán boldog vagyok, hogy nektek is tetszik a sorozat. :D

      Törlés
  6. Köszönöm a kedves szavaidat Lexy
    A fim megnézése után írtam pár sort Ulbinak, a fordítónak a Doramaforeverre, mert igazság szerint övé az érdem és nem az enyém.
    Remélem neked is tetszik majd ha látod, és a véleményed is hasonlóan jó lesz, mint az enyém.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy üzentél neki, természetesen én is nagyon hálás vagyok a feliratért. :)

      Törlés
  7. Kedves Lexy!
    Köszönöm az 5,6. rész feliratát. Gyorsan meg is néztem nagyon jókat nevettem, szenzációs volt. A terhesgondozáson a mellsimogatás, a koreai lakodalmas buli majd az első féltékenység érzése,Dániellel kapcsolatban. Ugy ahogy van nagyon jó a sori és ezért egyre jobban várom a köv részt.Szerencsénkre Te is szereted a sorit és nagyon szépen haladsz vele. Köszi a munkádat.
    A Dance of the dragont én már megnéztem és nagyon szép,megható volt Jang Hyuk ebben is nagyon jó! Szép estét kivánok! Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, kedves Kata! Szerintem is szenzációs volt ez az utóbbi két rész. Ha ez így folytatódik, hatalmas kedvenc lesz ez a sorozat. :D

      Törlés
  8. Köszönöm szépen az újabb két részt! Ez egy igazán jó kis nyári, könnyed kikapcsolós sorozat. Nagyon gyors voltál ismét. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Cila! Ez valóban nagyon jó kis kikapcsolós sorozat. Az ember minden gondját elfelejti, annyira üdítő. :D
      Egyébként nagyon szívesen! :)

      Törlés
  9. Kedves Lexy!
    Érdekesen váltogatja Jang Hyuk a játékstílusát a sorozaton belül - sokszor eszméletlen ripacs, de egy-egy szemvillanásából, grimaszából rögtön látni, hogy az egész "színház, a színházban" és amikor egyedül van, vagy úgy gondolja, hogy senki nem látja a mélyebb oldalát, akkor előjön a szomorú szemekkel és máris arányban van a harsányság és az érzelmesség. A hősnő eddig elég jól kiismerte, remélem sikerül a bizalmát visszaszereznie a szigetes-baklövés ellenére.
    Köszönöm a munkát! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek veled! Kemény pasinak mutatja magát, közben meg egy kis lágyszívű maci. <3
      Nagyon szívesen, Blackfield! :)

      Törlés