2014. augusztus 26., kedd

Fated to Love You 15. és 16. rész

Ne haragudjatok, hogy csak most sikerült bejegyzést írnom, mikor DA-ra már korábban kiraktam. Miután befejeztem a fordítást, szaladtam is tovább, és csak nemrég értem haza, szóval még egyszer bocsánat, Bogárkák, hogy megvárakoztattalak benneteket. 

Abban az esetben, ha itt nem látnátok új részt, kukkantsatok be a D-addicts Fated to Love You topikjába, illetve nézzetek fel az Ázsia Ékköveire is, hátha valamelyiken (vagy mindkettőn) már fent van a felirat.

Minél inkább közeledünk a végéhez, annál inkább kezdek beleszeretni. Nem mintha eddig nem szerettem volna, de most érzem igazán, mennyire fog hiányozni, miután véget ért. Nincs értelme tagadnom, nekem ezek az utóbbi szomorkás részek voltak a kedvenceim. Mikor megláttam Gun-t sírni egy-egy jelenetben, majd' megszakadt a szívem, de rengeteg tényező előidézte még ezt az érzést. Egyáltalán nem találtam túl soknak, szerintem nagyon szépen adogatták nekünk részről részre, épp ezért nem tűnt túlzásnak. Kíváncsi vagyok, mit fogunk kapni a 17. részben. 


~ tizenötödik rész: Dropbox / Mediafire / 4shared
~ tizenhatodik rész: Dropbox / Mediafre / 4shared

Jó szórakozást kívánok mindenkinek!

12 megjegyzés:

  1. Szia Lexy, mostanában valójában "csak" megköszönni jövök hozzád. A feliratot a DA-ról szoktam letölteni. :) Köszönöm a 15-16. részek feliratát. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy jólesik, Hetti! Én annak örülök, ha megoszthatom veletek. Nagyon szívesen! :)

      Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm a 15-16.részt :D :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm a 15, 16 rész forditását. Lexy kedves a 4Sharedre is felteszed a videot? Sajnos nincs torrent lehetőségem és onnan eddig nagyon gyorsan letudtam tölteni. Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, kedves Kata! Visszaraktam a 4shared-es linkeket, ahonnan most már letöltheted. :)

      Törlés
  4. Kedves Lexy! Köszönöm az eddigieket. Nem kell szabadkoznod, hogy megvárakoztatsz minket. Téged a gyors, fitt és jó fordítók közé tudlak besorolni. Veled örülök, ha lelkesedsz, nagyon szimpatikusak az írásaid is. Köszi, köszi és további jó lelkesedést kívánok.
    Üdv: Zsuzsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, és köszönöm szépen a kedves szavakat, Zsuzsa! A lelkesedés pedig megvan, emiatt nem kell aggódni. :D

      Törlés
  5. Köszönöm szépen az újabb részeket, Nagyon jó kis sorozat ez. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, Cila! Örülök, hogy így gondolod. :D

      Törlés