2014. augusztus 5., kedd

Togoon (토렌트)

A minap futottam bele ebbe az oldalba, amely a Togoon nevet viseli. Mikor először rákattintottam, és megláttam, hogy koreaiul van, gyorsan be is zártam azzal az indokkal, hogy úgysem értenék semmit. Ma viszont eszembe jutott egy régebbi (koreai) film, amit meg szeretnék nézni a közeljövőben, de sehol nem találtam meg, Asiatorrents-en pedig olyan nagy méretű volt, hogy teljesen tönkretette volna a feltöltésemet. Na, és ekkor jött a Togoon, itt rögtön meg is találtam az óhajtott filmet, ami szintén ugyanolyan nagy, de legalább szabadon letölthettem.


Kicsit körülnéztem rajta, és igazi kincsesláda ez az oldal. Szintén naprakész, akárcsak a D-addicts vagy az Asiatorrents, és regisztráció mentes. Annyira már rájöttem, hogy a filmek neve meg van adva angolul is, a sorozatoknál viszont csak a hangul látható, azonban könnyen rá lehet jönni ezekre bármilyen oldalról, ahol megadják az adott sorozat koreai címét is.

A Togoon ugyanúgy tartalmaz ázsiai filmeket, mint bármilyen más nemzetiségű filmeket is. Továbbá rengeteg dorama speciál is megtalálható. Hasonló a magyar torrentoldalakhoz (nCore, Bithorlo, BitHUmen, BeLoad, Diablo, MicroBit). Tudom, hogy már sok magyar oldalon vannak ázsiai filmek, de azok közül a legtöbb regisztrációhoz kötött, ezért nem mindenki férhet hozzájuk, például én sem, mivel csak BitHUmen tag vagyok, ahol nem sok koreai filmmel futok össze.

Biztos vagyok benne, hogy vannak, akik már ismerték ezt oldalt, de számomra újdonság, ezért meg szerettem volna osztani veletek is. Jó töltögetést mindenkinek! :)

Amúgy aki kíváncsi lenne Jang Hyuk és Jang Na Ra korábbi sorozatára, ahol együtt játszottak (Successful Story of a Bright Girl), az ITT megtalálhatja azt is. Fent van szépen becsomagolva az összes rész, és nagyon gyorsan lejön (nekem kb. félóra alatt letöltötte a több mint 10 GB-os sorozatot). :)

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm az oldalt! :) Hasznosnak tűnik, habár eddig főleg csak koreai sorozatokba és filmekbe futottam bele. Pl. tajvanit vagy kínait nem igazán találtam! .:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azok sajnos nem nagyon vannak. Gondolom azért, mert ez főleg koreaiaknak készült koreai alkotásokkal. :(

      Törlés