2014. június 8., vasárnap

Lee Min Ho a L'Officiel Hommes Korea magazinban

Úristen! Ettől a pasitól még mindig megbolondulok, ha látom. Nemrég szerepelt a L'Officiel Hommes koreai kiadásában, ahol a Standard Man címet kapta, ami magyarul nagyjából annyit tesz, mint a színvonalas/mérvadó férfi.

A fotózás idején kezdte el forgatni legújabb filmjét is, amelynek címe a Gangnam Blues. A film még idén meg fog jelenni.


3 megjegyzés:

 1. Kedves Lexy!

  Oh, de jó ötlet volt, hogy ilyen Cosmo-s bejegyzésekkel is előálltál!:):) Most jártam először nálad, de nagyon megtetszett a blogod, nagyon jó stílusban írsz, és ahh, a koreai divatfotók a mániáim, így nagyon megörvendeztél!:):) A fordításaid is figyelemmel fogom kísérni, hiszen a Happiness ismertetője olyan jó lett, hogy a színésznő iránti ellenszenvem ellenére is majd leszedem a filmet, s megnézem a fordításodban.:) Köszönet mindenért! Folyamatos látogatód leszek!:) Sok sikert és kitartást! Aja-aja!:):)

  Üdvözlettel,
  Szilvavirág

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Szilvavirág!

   Hirtelen nem is tudom mit mondjak. Annyira jólestek a szavaid, hogy majdnem elsírtam magam. :') Köszönöm szépen, hogy értékeled a munkámat, és ezentúl is próbálok színvonalas fordításokkal előállni.
   Annak pedig külön örülök, hogy szereted a divatfotókat. Nem is gondoltam volna, hogy lesz rá igény, de ezentúl akkor hozok minél többet ezekből is. :)

   Még egyszer köszönöm, elmondhatatlanul jólesett, amit írtál. :)

   Törlés
  2. Kedves Lexy,

   ami jó az jó, a blogod meg nagyon jó a négyzeten + n + 3!:) Bár nem vagyok divatrajongó, a koreai divatfotók mindig nyakon csípnek, mert van bennük valami, ami a nyugati testvéreikből hiányzik^^ De ezeken kívül is tele van a blogod minden jóval, így visszafelé olvasgatom majd, és beérlek!:) Elmondhatatlanul sok köszönet ezért a sok kiváló és ötletes írásért!:)

   Minden jót!:)
   Sz.

   Törlés